Gyászjelentés

Kedves egybegyűltek, spambotok, gyászolók, olvasók! Azért gyűltünk össze, hogy végső búcsút vegyünk egy általunk nagyon szeretett személytől, barátnőnktől

Lávponthu Kláránktól.

Klárika a szükség mélypontján született, hogy kitárt karjai között menedékre leljünk. Még egynapos sem, volt mikor a hatalmas terhet levéve a nyakunkról magára vállalta "kedves" molesztálónkat. Kimondhatatlanul sok alkalomnak mondhatunk köszönetet neki, mikor önmaga erejét és szabadidejét feláldozva a hálózat csapdájában tartotta tőlünk távol hitvány személyét. Minden egyes alkalommal imába foglaltuk a nevét, akárhányszor jeges verejtékben úszva kopogásra ajtót nyitottunk, de nem a sátán állt előttünk.

Angyali személyisége mindenkit rabul ejtett. Regisztrálása alatt ötszáz lávolót, egy "barátot" számtalan flörtfelkérést és üzenetet szerzett. Sikerességét nemcsak buja és kislányosan bájos kettős természetének, hanem a példamutató kitartásának és céltudatosságának köszönhette.

Az ő hatására tapasztalhattuk meg, hogy az aljas és sunyi emberek a társadalom bármelyik szeletéből kikerülhetnek, és ne féljünk bemutatni ellenük feketeöves szájkarate tudományunkat mindannyiunk védelméért. Az igazság bajnokaként megmutatta mekkora soviniszta felfogás, hogy csak az a lány foglalt akin fekszenek. Miután chat szex címen piros csizmában, minibundában permetezővel a hátán zaklatónkról online lenyalatta a mogyoróvajat a kaukázusijával bebizonyította, hogy a világegyetemnél csak az emberi hülyeség határtalanabb.

Fáradtan tűrte, mikor gyötrője ecsetelni kezdte, hogy egy hét múlva milyen pózban szeretné magáévá tenni, vagy legalább megcumiztatni két gömb fagylaltért. Hogy megmentsük a lelke üdvét a találkozó előtt négy nappal hazahívtuk Angliából az első nagy szerelmét. Ő még aznap felkereste és meg is kérte eme varázslatos lény kezét. A ő igene hozta el számára a megváltást, és az oldalról való távozást.

Tudjuk, ami egyszer elindult, az valahol megáll... Klárikánk, te elmentél, mi itt maradtunk. Mégsem hagytál minket magunkra! Két és fél hónapos életed nem volt hiába! Lelkünkben otthagytál magadból egy darabot! Megtanítottad nekünk, hogy igenis létezik az a tapló alak, akit nem kell megsajnálni, és van az a nyomulás ami megérdemel egy izomból való pofántaposást! Már meg tudjuk védeni magunkat, és ahogy te annak idején, mi is erősek leszünk!

Klárikánk, kedves barátnőnk! Ha van profilmennyország, te biztos a legfényesebb angyalként fogod beragyogni!

2013/05/16